уторак, 16. децембар 2014.

"Velike snove"

Esencija cveta petunije omogućava razumevanje da nešto što možemo da zamislimo - možemo i da ostvarimo. Unosi doživljaj čarolije u život i razvija sposobnost da se sanja budućnost, povezuje nas sa unutrašnjim znanjem da ne postoje ograničenja i da je sve moguće u samokreiranoj stvarnosti. Pomaže da centriramo rasuto razmišljanje i omogućava nam lakse postavljanje prioriteta koje je  narušeno usled prevelikog broja nepotrebnih informacija, koji nas skreću sa kretanja ka našem cilju, a onda i da delujemo na precizniji i svrsishodniji način.

Smiruje hiperaktivni temeperament i koriguje probleme u funkcionisanju leve moždane hemisfere kao što je mucanje, pomaže u organizovanju verbalne ekspresije i u tome ima sličnosti sa esencijom Cosmos. S tim što je Petunija odgovarajuća esencija za problem rasplinutog i nejasnog izražavanje koje proizilazi baš iz te nemogućnosti razlučivanja važnog od manje važnog tj sintetizovanja suštine a Cosmos daje lakoću izražavanja proizišlu iz povezanosti mišljenja i govora. Daje odlične rezultate u tretiranju hiperaktivnosti kod dece i kod previše  racionalnog razmišljanja odraslih, kada ne možemo da dozvolimo sebi da sanjamo "velike snove" i na taj način ograničavamo svoje mogućnosti.
Takođe može se nanositi na kožu za tretiranje skorašnjih ožiljaka a zanimljiva je i njena upotreba kao afrodizijaka nanošenjem na erogene zone.

Sonja


Нема коментара:

Постави коментар