уторак, 7. септембар 2021.

EDUKACIJA - samospoznajno putovanje kroz Bachove kapi




 

Samospoznajno putovanje i umetnost isceljivanja - Inicijacijski put dr Bacha kroz Evolutivnu floriterapiju

 Datum pomeren na 05.03.

Od 05.03.  kreće sa radom, druga grupa škole Evolutivne floriterapije u trajanju od 6 meseci ( 8 susreta ) zaključno sa junom. Predavanja će se održavati u Beogradu jednom mesečno (subota) u trajanju od 4h, od 11h do 15h.

Šta je floriterapija?

Floriterapija je prirodna metoda lečenja koja koristi esencije biljaka, u ovom slučaju poznate Bahove kapi, kojim uravnotežavamo mentalna i emotivna stanja i podstičemo evoluciju svesti.

Šta je evolutivna floriterapija ?

Idejni tvorci evolutivne floriterapije, koju nazivaju i alhemija 21.veka, osvetljavaju da 38 Bachovih cvetnih remedia nisu samo slučajno odabrane esencije biljaka već deo sistema kojim su predstavljani arhetipski simboli informacionog polja. Objedinjene su u mandalski sistem  i time je omogućen rad sa esencijama u skladu sa evolucionim trenutkom duše osobe i preciznije i lakše delovanje u vašoj praksi. Zajedno čine mapu povezanu sa psiho - duhovnim univerzumom ljudskog bića.

Evolutivna terapija povezuje i izvlači iz hermetičke tradicije, alhemije, gnoze i kabale niz pristupa koje dr Bah koristi u svom sistemu Bahovih kapi. 

Šta ćete naučiti?

- Detaljno ćete upoznati 38 Bahovih cvetova i njihov odnos sa ljudskom psihom

- Upoznaćete sva mentalna i emotivna stanja koja mogu biti prepreka našem unutrašnjem miru, komunikaciji sa okruženjem i našem ličnom razvoju.

- Paralelno sa upoznavanjem starih znanja sačuvanih u simbolima, istraživaćete svoj unutrašnji univerzum, otkrivajući aspekte sebe kojih niste bili svesni i koji će vam pomoći u istinskom i harmoničnom izražavanju u vašem svakodnevnom životu i vašem profesionalnom okruženju.

- Svaki će polaznik i sam proći kroz proces lične transformacije i time dobiti novi uvid u razumevanje prirode, života i ljudi.

 - U skladu sa prođenom edukacijom moći ćete da samostalno koristite Bachove cvetne esencije kao pomoć sebi i drugima na putu evolucije i zdravlja

 

U okviru edukacije svaki polaznik dobija

potrebnu štampanu literaturu,

mandalu evolutivne floriterapije

i lično korišćenje esencija (5 indivudualnih kombinacija)

8 susreta od po 4 sata

 

 Da li vas interesuje:

      - koje 3 Bahove esencije predstavljaju 3 sile stvaranja: Otac- Sin- Sveti Duh, Anima - Animus - Self, Pozitivna - Negativna - Neutralna, Shiva- Shakti - Prakrirti..

     - koje 4 esencije predstavljaju Jungove 4 psihiče funkcije, 4 Hipokratova temperamenta, 4 klasična alhemijska elementa...

   - 7 Bahovih Pomoćnika i korespondirajućih 7 "smrtnih" grehova, 7 Arhanđela..

  - 12 Bahovih Iscelitelja povezanih sa korespodentnih 12 grčkih Bogova, 12 apostola, 12 vitezova kralja Artura, 12 zadataka Herkula...

 

Za evolutivnu floriterapiju:
Važno je da znate ko ste, a ne šta vam je.

Kao što Bah kaže:" Prva dužnost terapeuta je da pomogne svom pacijentu da spozna sebe". Ova premisa je fundamentalna u ovoj obuci i za to se predlaže putovanje u sebe, nadgledano i uokvireno u osnovama terapije cvetnim esencijama.

Ova škola  podstiče samospoznaju kako bi mogli pokazati svoju kreativnost i ostvariti svoje pune potencijale.

Ne radi se, dakle, o učenju samo "zanata", već o pronalaženju zvanja u sebi i njegovom izražavanju u životu.

U Beogradu, 29.01. od 11h do 15h


mogućnost plaćanja u 8 rata

 

Kontakt za prijavu i više informacija

Sonja Plavšić

063 341 767

 

Нема коментара:

Постави коментар