субота, 24. јануар 2015.

Moja Mia

Ovo je post koji je objavila 26.04.2013. (tad je imala 11 i po godina) na svom FB profilu moja ćerka, prenosim ga u celosti sve sa fotografijom koju je ona postavila, uvek aktuelan



Zar nije bolje pogledati zivot iz decijeg ugla , i otvoriti oci na drugi nacin ?. Ako sam nesrecna zivotom koji je bio, mogu da promenim ono sto ce biti i napravim bolju buducnost . Da bi zivot bio pun veselih boja i ja treba da se potrudim da to ucinim , i svaki svoj san napravim u stvarnost . Svaka zelja deteta je veseo zivot , pomozite sebi da imate bolji zvot !!
Zar nije bolje da vec jednom otvorimo oci prema zivotu i uplivamo u njega ? Ako ste nezadovoljni prosloscu i zelite da se vreme vrati unazad da popravite gresku , radite pogresno . Ne mozete se vratiti u proslost , samo gubite vreme . Potrudite se da popravite i kreirate svoju buducnost . Ako vam je zivot do sad bio crno-beo i ako vam je muka od toga , i ako ste spremni da zauvek svoj zivot ulepsate i proveselite , gledajte na njega pozitivno i sa punim srecm i ljubavlju , jednom recju radujte se svakom danu !!!! Uzivajte u svakom lepom trenutku . Imacete vise prijatelja i bolje ce vas razumeti , ako su vam misli i reci uvek pozitivne , kakva god da je situacija . Ako u tome uspete i ako budete u svemu tome najbolji i zivot ce vam biti svetliji i lepsi , ako ne uspete iz prve trudite se i ne odustajte nikad . Srecno putovanje u zivotuuuu !!

Mia Sanja 

Нема коментара:

Постави коментар