уторак, 9. јануар 2024.

NOVA GRUPA februar 2024.

 

Ova edukacija je osmišljena kao svojevrsno samospoznajno putovanje, Inicijacijski put dr Bacha, uokvireno u osnovama Evolutivne floriterapije.

Kako otkriti, upoznati i razviti svoje potencijale

U okviru edukacije svaki polaznik dobija

🌸 potrebnu štampanu literaturu,

🌻 mandalu evolutivne floriterapije

🌹 lično korišćenje esencija (8 indivudualnih kombinacija)

9 susreta od po 4 sata

Svaki će polaznik, osim što integriše teoretsko znanje, pokazati i urođene sposobnosti, koje je već imao, a da to nije ni znao, za proširenje svojih ličnih i profesionalnih sposobnosti u bilo kojem području. Budući da će i sam proći kroz proces lične transformacije i time dobiti novi uvid u razumevanje prirode, života i ljudi moći će da u skladu sa prođenom edukacijom koristi Bachove cvetne esencije kao pomoć sebi i drugima.

Detaljno ćete upoznati 38 Bahovih cvetova, koje nisu samo slučajno odabrane esencije biljaka, već deo sistema kojim su predstavljani arhetipski simboli informacionog polja, konfigurisani u mandalski sistem koji omogućava rad sa esencijama u skladu sa evolucionim trenutkom svakog bića.

Evolutivna floriterapija je veština (umetnost) koja leči dušu koja pati zatrpana lažnom idejom o sebi živeći iz personalnosti i pomaže joj da krene napred na planu evolucije

 

 Da li vas interesuje:

      - koje 3 Bahove esencije predstavljaju 3 sile stvaranja: Otac- Sin- Sveti Duh, Anima - Animus - Self, Pozitivna - Negativna - Neutralna, Shiva- Shakti - Prakrirti..

     - koje 4 esencije predstavljaju Jungove 4 psihiče funkcije, 4 Hipokratova temperamenta, 4 klasična alhemijska elementa...

   - 7 Bahovih Pomoćnika i korespondirajućih 7 "smrtnih" grehova, 7 Arhanđela..

  - 12 Bahovih Iscelitelja povezanih sa korespodentnih 12 grčkih Bogova, 12 apostola, 12 vitezova kralja Artura, 12 zadataka Herkula...

 

Za evolutivnu floriterapiju: Važno je da znate ko ste, a ne šta vam je.

Kao što Bah kaže:" Prva dužnost terapeuta je da pomogne svom pacijentu da spozna sebe". Ova premisa je fundamentalna u ovoj obuci i za to se predlaže putovanje u sebe, nadgledano i uokvireno u osnovama terapije cvetnim esencijama.

Ova škola  podstiče samospoznaju kako bi mogli pokazati svoju kreativnost i ostvariti svoje pune potencijale.

Ne radi se, dakle, o učenju samo "zanata", već o pronalaženju zvanja u sebi i njegovom izražavanju u životu.

subota od 11h do 15h

mogućnost plaćanja u 9 rata


Kontakt za prijavu i više informacija

Sonja Plavsic

063 341 767

Нема коментара:

Постави коментар