среда, 25. новембар 2015.

Emocionalna dobrobit


https://s-media-cache-ak0.pinimg.com/originals/be/10/ab/be10aba6f53062b553d7234c462df8bd.gif

Svako može da ima dobrobiti od korišćenja cvetnih frekvencija. Međutim, iako se transformacija zaista odvija, neće svako biti svestan promena koje se dešavaju.To zavisi od stepena samosvesti.

Emocionalna dobrobit je tako subjektivna!

Postoji tendencija da ne vidimo koliko je 
vredna nova perspektiva, drugačije viđenje života i koliko to može biti transformativno.
Za mnoge je transformacija tako suptilna da je ne osećaju, ali okolina može da primeti razliku u njihovom ponašanju i stavu.
Za druge, promena je tako upečatljiva da potresa njihov svet i oni se bore da se oslobode svega što su potisnuli duboko u sebi.
Za neke sretnike, promene su tako duboke da su u čudu pred transformacijiom koja im se dešava.

Preporučujem da beležite promene koje vam se dešavaju. Na skali od 1 do 10 ocenite kvalitet i zadovoljstvo koje osećate u svojim odnosima, karijeri, porodičnom životu, nivou energije, kvalitetu sna. Posle 2 nedelje uzimanja esencija ponovo ocenite ta područja vašeg života.

Da li su se desile promene ?

Takođe, slikajte vaše lice pre nego što počnete da uzimate esencije . Posle 3 nedelje uzimanja napravite još jednu fotografiju.
Vidite li razliku, pogotovo u očima ?

Vredi setiti se da kada život vidimo novim očima, takođe ćemo se i osećati drugačije, bez da se išta izvan nas promenilo. A drugačiji osećaj će dovesti do toga da spontano drugačije i reagujemo, otvoriće nove mogućnosti koje su nam ranije bile nedostupne.

 Uvidi su dodiri ljubavi koji brišu stara uverenja  
Oni dolaze lako i često kad znate gde da tražite. 
Sonja 

 

Нема коментара:

Постави коментар