среда, 21. септембар 2016.

Tečna svest



Cvetne esencije bi se mogle nazvati i  "tečna svest". One deluju na čvorove nasih emocija harmonizirajući ih, profinjujući jake i teške i budeći uspavane čvorove  iznose na svetlo sakrivene emocije i uklanjaju efekte koje su ostavile na telu, ubrzavajući osvešćivanje istih.

Cvetne esencije nisu samo fizičke vibracije koje dejstvuju u skladu s određenim uzrocima koji mogu uticati na različite energetske strukture čoveka i čiji se mehanizam delovanja prenosi putem neurotransmitera, naročito neuropeptida, one su u svojoj osnovi informacijski obrasci.

Može se reći da su cvetne esencije jezik koji se stvara unutar svake osobe po isplivavanju određenih odgovora koja su prevedena u emocionalana i mentalna stanja ili ponašanja.

Svaka esencija je značajna i odgovara jedinstvenoj jedinki koja je povezana sa drugim jedinkama i unutar koje se formira "pitanje - problem" čiji odgovor  u stvari treba da nauči

Možda ova metafora da esencije "govore" posluži ali jos uvek ostaje pitanje - Šta kažu?

Svaka nosi drugačiju poruku i zbog toga je poznavanje informacija koje prenose ključ za prepisivanje i korišćenje istih kao sredstva komunikacije
Sonja

Нема коментара:

Постави коментар