среда, 7. јун 2017.

Naštimujte se



Cvetne esencije su informacijski preparat.
Kao i kod homeopatije, kolicina hemijske supstance koja postoji u preparatu je toliko mala da se moze smatrati potpuni zanemarljivom. Ono što je karakteristika svih informacijskih preparata je da ne deluju preko dela materije koje se zove supstanca, već preko dela materije koje se zove polje

Cvetne esencije deluju poput zvučne 
viljuške. Kao što je zvuk talas, samo je za njega potrebno da imamo supstancu koja osciluje – vazduh, kao što je svetlost talas koji se prostire i bez oscilovanja supstance, već se elektromagnetne oscilacije prenose kroz polje; tako se informacija koju naše telo prima od ovih preparata prenosi kroz bioelektrodinamičko polje našeg tela. 
To je veoma suptilna informacija koja se prenosi na naše misli i osećanja, poput naštimavanja intonacije zvučnom viljuškom, samo još suptilnija. 
Ono što se pokazalo je da naše telo, posle nekog vremena tog ‘naštimavanja’ unošenjem kapi u organizam, nastavi samostalno da osciluje na tim frekvencijama, tj. nastavlja da ima misli i osećanja koja su za njega benefitna bez potrebe da se na dalje uzima  preparat. 
U zavisnosti od obrazaca mišljenja i ponašanja koje smo usvojili, potrebno je od jednog do nekoliko meseci da se neki od obrazaca koji nam ne pomaže, poput ogorčenosti, ozlojađenosti, nestrpljenja, ljubomore, zavisti, potištenosti, preteranog sanjarenja, odustajanja, nemanja samopouzdanja, strepnji, repetitivnih neproduktivnih misli… postojano prebaci u obrazac koji pomaže da sagledamo svoje probleme iz drugog ugla i njihovom rešavanju priđemo na drugi način.

Нема коментара:

Постави коментар