уторак, 16. октобар 2018.

Kako da ti kažem sve a da razumeš srcem

Kako da ti kažem sve a da razumeš srcem, da Um ostaviš u svesnosti tako da ga možeš posmatrati?
Kako? 
Pa zar mi ne možeš pomoći da to otkrijem? ... 
Ja sam mala naspram života i naspram NJEGA. A znaš li ko je On? Pa kako je moguće da ne znaš? On je sve, On je svest rođena iz čiste ljubavi rešena da svoju ljubav širi. 
Dao nam je život i mogućnosti ali kako ti možeš znati to? To niko ne može da zna. Jer o tome znanje ne postoji. O tome se može reći tek kada se povežeš u to beskrajno plavetnilo i u svest. 
E tek tad možeš znati i delimično razumeti NJEGA jer ga niko ne može skroz odgonetnuti. Kao što rekoh On nam je dao život, osećanja. Dao nam je ljubav, ali je na nama da odlučimo šta ćemo dalje u životu da radimo i kako ćemo, i da li ćemo uopšte, da širimo tu ljubav. Tvoj je izbor podjednako kao moj ... Svako je različit ovde dole.

Dao nam je različitost da bi se mogli prepoznati u sebi i da bi bili bliži njemu. Sto više otkrijete svoju posebnost i različitost to ste bliži sebi a samim tim i njemu ... 
Ne mogu, a verujem da ne možeš ni ti reći da ne znaš sta je ljubav. Jer ako to kažeš samim tim govoriš da ne razumeš NJEGA i da ne razumeš svoju majku.

Mia Sanja 13god
preuzeto sa njenog bloga Svetlucanje
http://svetlucanje.blogspot.com/2015/10/zivot-je-igra.html?fbclid=IwAR3ayTv3L1uXqbx5yEiW6Jd3GaYT0Kyi18GD1wEQpsyHvVL5i_c8ZVzQIfc

Нема коментара:

Постави коментар