недеља, 16. јун 2013.

CITATI Edvard Bach

      
Materijalni tretman

Bolest se nikada neće iskoreniti materijalističkim metodama, iz prostog razloga što bolest u svom poreklu nije materijal. Ono što mi smatramo bolešću, krajnji je rezultat proizvoda u telu, i čak ako je materijalni tretman uspešan, to nije ništa drugo do trenutno olakšanje jer pravi uzrok bolesti nije uklonjen.


DR. Edward Bach  “ Heal Thyself “  1931. 


          

 Veza uma i tela


Čak i deo tela ukazuje na prirodu problema. Propusti i greške u nemogućnosti da se pomogne drugima dovodi do problema sa stopalima, nedostatak kontrole u vezu sa mozgom, previše ili premalo ljubavi problemi sa očima, nemogućnost da se vidi istina koja se nalazi pred vama. I tako može biti pronadjen razlog i priroda slabosti u saradnji sa pacijentom i biti preduzete potrebne korekcije.



DR. Edward Bach,  “YeSuffer“ 1931. godina



Ljubav

Ako imamo u našoj    prirodi dovoljno ljubavi za sve stvari, onda ne možemo da napravimo štetu, da povredimo druge,  jer ljubav je u svakom našem pokretu, u svakoj našoj misli, Ali nismo stigli do stanja savršenstva, a ako smo   ga imali  onda ne bi bilo potrebe za našim postojanjem ovde.

(DR. Edward Bach  “ Heal Thyself “ 1931.


Nepobedivost jer smo deca Tvorca

Izabrali smo zemaljsko zanimanje, i spoljne okolnosti koje će nam dati najbolje mogućnosti da se realizujemo, dolazimo ovde sa nezamislivom privilegijom znajući d su sve naše bitke dobijene pre borbe, da je pobeda sigurna pre svakog testa, jer znamo da smo deca Tvorca, i kao takva Božanska, nepobediva.
DR. Edward  Bach,  “Free Thyself „, 1932 god 







Нема коментара:

Постави коментар