петак, 7. август 2015.

Navika zvana bolest

Mnogi pacijenti su toliko navikli na svoje bolesti, da na njih počinju da gledaju kao na deo svoje suštine, što komplikuje sagledavanje njihovog pravog identiteta; umesto da traže isceljenje, oni menjaju i prilagodjavaju svoje živote u skladu sa bolešću... Ovi ljudi gube mnogo od svoje individualnosti, svoju ličnost, i treba im pomoći da se izvuku iz ćorsokaka u koji su zalutali.
DR.Edward Bach nam je još 30. godina prošlog veka u amanet ostavio jednostavan sistem isceljivanja kojeg čine 38 esencija, a  danas imamo više linija cvetnih esencija: Kalifornijske FES, Balkanske, samo od orhideja, od ruža.....
U međuvremenu smo prestali da verujemo u jednostavnost. I "povratak prirodi" smo zakomplikovali zaboravivši da ono što verujemo to i dobijemo. A bolest je samo navika naseg polja da vibrira na neharmoničnoj frekvencij koja pokazuje da ne živimo Sebe. I da se razumemo nije bolest samo kad se ima latinska dijagnoza, bolest su sva ona ekstremna stanja u ovom pojavnom svetu dualnosti, a u kojima se dugo zadržavamo. To je i stanje dugog tugovanja, strahovi, ljubomore, zavisti, stanja kao posledice preživljenih šokova, razočarenja, beskonačni iscrpljujući unutrašnji dijalozi, briga, ogorčenost, ljubavne patnje....
Ove esencije nas iz tih manje ili više ekstremnih pozicija vraćaju u balans ali nam i omogućuju da vidimo u čemu to grešimo te da nas to motiviše da se aktivno uključimo u proces isceljivanja, što je kod svakog individualno. 
Iscelitelj je tu samo da vas "gurne" nazad ka autentičnom sebi. 
Kroz yogu i floriterapiju koja podrazumeva individualno spremljenu bočicu cvetnih esencija i individualne razgovore, inspirišem i pomažem druge na putu ličnog samorazvoja da otkriju, deblokiraju i razviju svoje vlastite potencijale, harmonizuju svoje mentalno emotivno stanje, promene nivo svesti i povrate zdravlje.
Sonja

Нема коментара:

Постави коментар