среда, 15. август 2018.

Cveće koje menja život

Šta je cvetna esencija?
Cvetna esencija je bioenergetski otisak cveta koji je prenesen i stabilizovan u vodi. Cvetne esencije utiču direktno na dušu i psihu, a koriste se za emocionalne, mentalne i duhovne probleme. Cvetne esencije su primarni tretman za ono što Tradicionalna kineska medicina naziva Shen ili Duh koji obuhvata naše psihičko zdravlje i dobrobit.
Svaki cvet ima duboku inteligenciju i specifičnu preobražavajuću informaciju iz prirode koje mogu da nam pomognu da shvatimo svoju pravu prirodu i da izađemo iz samoograničavajućih i destruktivnih obrazaca i ponašanja.
Kako su cvetne esencije energetske po svojoj prirodi njihove prednosti ne zavise od direktne bio-hemijske interakcije sa telom, ali umesto toga rade na različitim energetskim putevima i poljima kao što su akupunkturni meridijani i doprinose zdravlju i dobrobiti tela, uma i duha.
Ako ne vidite negativna osećanja kako će nam cvetne esencije pomoći?
Rad sa cvetnim esencijama nije mehanički proces. To nije samo ‘osećam strah, uzeću Mimulus i rešiću ga se ‘. Uvek postoje stepeni i faze u našem osvešćivanju. Osvešćivanje je ključno ! 
Život nam pokazuje pravo stanje sve vreme, ali mi to često ne vidimo. Esencije nam pomažu da prepoznamo ono što je stvarno


Нема коментара:

Постави коментар