недеља, 27. јануар 2019.

dete od Sebe


Je li vam je ikada palo na pamet da vam je Bog dao individualnost? Međutim, on je to svakako učinio.Dao nam je vlastitu osobnost, blago koje bi trebalo održati u svom biću. To vam je omogućilo putovanje, koje ćete vi sami proći; dao vam je poslove koje trebate učiniti, da vi i samo vi to možete 
učiniti.
Postavio te je u ovaj svet, božansko biće, dete od Sebe, kako bi naučilo kako postati savršeno, kako bi steklo sva moguća znanja, lagano i nežno raslo i pomagalo drugima.
 I da li vam se ikada dogodilo kako vam Bog govori, kako vam govori o svojoj osobnosti i vlastitom radu, i kako izvesti njegov brod na pravilan put? To vam govori kroz vaše  stvarne želje koje su instinkti vaše vlastite Duše. Kako bi inače mogao razgovarati s njim? 
Ako slušamo i poslušamo svoje želje, bez uticaja bilo koje druge licnosti, uvek ćemo se pokrenuti napred; uvek ćemo biti vođeni, ne samo po putu koji nas vodi do vlastitog poboljšanja i savršenstva, već i da našim životima pruži veću korist time sto cemo da pomazemo drugima. 
Kada smo pod utecajem tudih želja, okrećemo se od naseg posla i gubimo vreme.  Ne smemo slediti želje drugih i ostati vezani samo uz želje naseg srca. 
Slušati naše vlastite želje, koje su glasnici naših Duša i imati hrabrosti da ih poslusamo.

foto  Pahuljice


Нема коментара:

Постави коментар