четвртак, 15. новембар 2018.

Sila ruku - torziona polja

O postojanju pozitivnih, desnih-torzionih polja i njihovom uticaju na ljude naši preci dobro su znali. Ova znanja su došla do nas, ali mi ne obraćamo pažnju na njih, ne pridajemo im značaj. 
A svi se dobro secamo kako su na neki poseban, magican nacin bile tople te rukavice i sal koje nam je baka isplela, dzemper koji nam je poslala rodaka sa sela, kako su nam plele pletenice, vezle inicijale na peskirice i garderobu, kako su pevusile dok su to radile... Znam samo iz prica za vreme prela i posela, a sada, zbog nedostatka istog, povezujem i razumem sta nam se desava.


Upečatljiv primer je proces pletenja. Svi pokreti, se rade desnom rukom i sastoje se od kružnih pokreta u smeru kazaljke na satu. Pri tome, ako čovjek misli o dobru i dobro, ta ispletena stvar sadrži pozitivna torziona polja, koja zatim pomažu i štite osobu koja tu stvar nosi.
Iz istog razloga (nesvesno) svu vunu za pletenje naše bake su premotavale u klupka, držeći klupko, levom rukom su namotavale na njega nit u smeru kazaljke na satu potpomažući taj pokret desnom rukom, pozitivno torziono dejsvo su pojačavale i pevanjem lepih pesama.

Nakon prolaska kroz ruke, niti su dobijale pozitivno torziono naelektrisanje, a stvari ispletene od tih niti čoveku su bile draže i bliže, bolje grejale, u njima mu je bilo konfornije i udobnije.

Slične efekte imaju i druge narodne rukotvorine. Pri tkanju, vezenju, pravljenju lutki i tako dalje, stvari su poprimale ne samo upotrebna i preepa svojstva, već su nosile i pozitivno torziono naelektrisanje koje je još ojacano i uvećano ornamentom.
 

Radovi i uzorci, koji su došli do nas su pojačivači pozitivnih torzionih polja, koje su naši preci u njih založili, koji su iz pokoljenja u pokoljenje, postepeno poprimali snažno zaštitno dejstvo. U ovom trenutku, mi to glupo ignorišemo. Mi kao da smo sami sebe udaljili od pomoći naših predaka, koji su preko torzionih polja želeli da nas zaštite.
Ovde nema nikakve mistike.
Na genetskom nivou sva neophodna informacija za naš život nam je bila predata. A ova informacija leži u našoj podsvesti i izvući je odatle i dobiti pomoć od nje moguće je ako se stvori torziona rezonanca između vaših torzionih polja i torzionih polja, koje su generisali vaši preci i koji su založeni u ornamentima, uzorcima, mustrama i tako dalje.
Rezonanca torzionih polja može biti i pozitivna i negativna. Ako vaše lično torziono polje sadrži negativnu levu komponentu u tom trenutku vremena, bićete okruženi velikim nizom tuđih levih polja, proizaći će leva rezonanca koja će negativno uticati na vas. Promeniće se vaše psihičko stanje, zdravlje, to će vas podstaći da napravite grešku ili nešto loše.

vise tekstova na ove teme mozete pogledati na mom novom blogu
https://snagasvediva.blogspot.com

Нема коментара:

Постави коментар