четвртак, 20. децембар 2018.

Da li smo spremni za ovo emocionalno iskustvo?


Počnimo putovanje sa Holly. Esencija koja zauzima jedinstveno mesto. Između "Mogu ja to da uradim" kako kaze Walnut i boli zbog nepopravljivog gubitka, što je Star of Bethlehem, Holly je uvezana u ljubavni čvor. Kao da je metafora redosleda Bachovih otkrivanja kaže: "Moguće je da se izađe na kraj sa izazovima života uz pomoć svojih sopstvenih resursa (Walnut), iako znam da je uz našu ljubav sve ukusnije (Holly) i suočavanje sa činjenicom da ta ljubav podrazumeva i svoj neizbežni kraj (Star of Betlehem). "

Da li smo spremni za ovo emocionalno iskustvo? Da li smo spremni da prihvatimo izazov ljubavi, ovde i sada, čak i sa sigurnošću da uz svu ljubav to podrazumeva i mogućnost da se ugasi?

Ti vjerujes da će te ljubavne veze učiniti srećnijm, i možes imati utisak da one to čine - dokle god se slažu sa tvojim projekcijama. 

No, mi smo u stvari tu da rastemo do tih visina, da živimo Ljubav.

Da pogledamo Bach sekvencu.
Holly čisti iz našeg života sve što nas odvaja od iskustva Ljubavi. To jest, s ovom esencijom se otvarimo da živimo u stanju Ljubavi. Ali, Star of Betlehem, stavlja nas na put da budemo spremni na gubitak onoga što volimo, do teškog odvajanja. Međutim, s druge strane, evolucijski ova esencija nas uči da je uteha moguća. Da se ​​rane ljubavi ne brišu, ali prestaju da bole i da bolno pamćenje, s vremenom, postaje milost propale prilike.
Nije isto bez tebe, kao sa tobom, ali sam sposoban da živim bez tebe. U dobroj romansi: ljubavni odnosi su ograničeni, ali je Ljubav beskonačna. Ta Ljubav je uvek tamo, čeka nas spremna na susret. A tu je onda Holi da nas nauči da se otvorimo za Ljubav, koja se nece potrošiti u odnosu, niti može biti zatrovana razočarenjima. U ogromnosti Ljubavi, Holly nas vodi, sa čvrstom posvećenošću da živimo konačnost ljubavnog iskustva sa blaženstvom, bez kontrole, bez nametanja, bez očekivanja, bez obećanja, bez ... samo sa onim u kome, u ovom trenutku, vaše svetlo utelotvljuje se.


Нема коментара:

Постави коментар