понедељак, 7. фебруар 2022.

 NEŽAN MUŠKARAC

 
Nežan muškarac je nešto što se na Balkanu ne tolerise jer se tretira kao slabost.
A zapravo je snaga iskazana na božanski način. Nežnost je vrlina duha. Nežni je pažljiv, obziran i prožet dobrotom i blagošću. On je dubina koja ti garantuje da se nećeš nasukati na muškarčevim emocionalnim plićacima. Nežnost je korišcenje snage u pravu svrhu.

Muškarac sa svrhom ne pokušava pridobiti puno njih za sebe. Kada bi to učinio, došao bi u opasnost da svoju poruku učini plićom. Kvario bi se. Umesto toga on, po cenu samosti, ulazi sve dublje u razumevanje vlastitog božanskog izvora. 

Dubina je multiplikator sila. Ona stvara neku vrstu rezonantnog polja. Njegova misao je počela da traži boginju.

Sad je samo pitanje - da li je i tvoja misao na istoj frekvenciji?

 

SVESTAN MUŠKARAC
 
Svestan muškarac komunicira sa tobom informacijski i vibracijski, odnosno, intelektualno i iskustveno. On prema tebi ne ispaljuje samo skupove reči, nego te blagoslovi transformišućom energijom. Svaki zajednički trenutak rađa osećaj nečeg dubokog i značajnog. Svakom vašom razmenom misli i dodira, tvoja vibracija je pročišćenija, a percepcija jasnija.
To je zato što njegove reči dolaze iz proširene svesti. Kao takve, povezuju te sa iskustvima iz kojih su proizašle, pa na njih reaguje tvoje biće. Vibracija koja te zahvata otvara te za energiju koja želi ući u tebe. Ona te budi. A kada buđenje započne, ne možeš više ugasiti budilnik...
 
 


Нема коментара:

Постави коментар