недеља, 27. фебруар 2022.

Škola Evolutivne floriterapije

  

oktobar 2022. Beograd

Ova edukacija je osmišljena kao svojevrsno samospoznajno putovanje, Inicijacijski put dr Bacha, uokvireno u osnovama Evolutivne floriterapije.

Kako otkriti, upoznati i razviti svoje potencijale

Svaki će polaznik, osim što integriše teoretsko znanje, pokazati i urođene sposobnosti, koje je već imao, a da to nije ni znao, za proširenje svojih ličnih i profesionalnih sposobnosti u bilo kojem području. Budući da će i sam proći kroz proces lične transformacije i time dobiti novi uvid u razumevanje prirode, života i ljudi moći će da u skladu sa prođenom edukacijom koristi Bachove cvetne esencije kao pomoć sebi i drugima.

Paralelno sa tehničkim i stručnim usavršavanjem, istraživaćete svoj unutrašnji univerzum, otkrivajući aspekte sebe kojih niste bili svesni i koji će favorizovati istinsko i harmonično izražavanje u vašem svakodnevnom životu i vašem profesionalnom okruženju.

Detaljno ćete upoznati 38 Bahovih cvetova, koje nisu samo slučajno odabrane esencije biljaka, već deo sistema kojim su predstavljani arhetipski simboli informacionog polja, konfigurisani u mandalski sistem koji omogućava rad sa esencijama u skladu sa evolucionim trenutkom svakog bića.

Evolutivna floriterapija je veština (umetnost) koja leči dušu koja pati zatrpana lažnom idejom o sebi živeći iz personalnosti.

Glavni cilj  je iskorenjivanje neznanja, zbog toga promoviše samospoznaju, što će dalje omogućiti izražavanje stvarnog Bića.  Evolutivna floriterapija je rođena da bi pomogla ličnosti da krene napred na planu evolucije

Mandala je prikaz integrisanog Bića. To je osnova modela koji spaja mudrost predaka sa najnaprednijom metodologijom. Na grafički način prikazane osnove za razumevanje arhetipskog svemira u odnosu na cvetne esencije.

 

U okviru edukacije svaki polaznik dobija

potrebnu štampanu literaturu,

mandalu evolutivne floriterapije

i lično korišćenje esencija (7 indivudualnih kombinacija)

9 susreta od po 4 sata

 

 Da li vas interesuje:

      - koje 3 Bahove esencije predstavljaju 3 sile stvaranja: Otac- Sin- Sveti Duh, Anima - Animus - Self, Pozitivna - Negativna - Neutralna, Shiva- Shakti - Prakrirti..

     - koje 4 esencije predstavljaju Jungove 4 psihiče funkcije, 4 Hipokratova temperamenta, 4 klasična alhemijska elementa...

   - 7 Bahovih Pomoćnika i korespondirajućih 7 "smrtnih" grehova, 7 Arhanđela..

  - 12 Bahovih Iscelitelja povezanih sa korespodentnih 12 grčkih Bogova, 12 apostola, 12 vitezova kralja Artura, 12 zadataka Herkula...

 

Za evolutivnu floriterapiju: Važno je da znate ko ste, a ne šta vam je.

Kao što Bah kaže:" Prva dužnost terapeuta je da pomogne svom pacijentu da spozna sebe". Ova premisa je fundamentalna u ovoj obuci i za to se predlaže putovanje u sebe, nadgledano i uokvireno u osnovama terapije cvetnim esencijama.

Ova škola  podstiče samospoznaju kako bi mogli pokazati svoju kreativnost i ostvariti svoje pune potencijale.

Ne radi se, dakle, o učenju samo "zanata", već o pronalaženju zvanja u sebi i njegovom izražavanju u životu.

U Beogradu,  oktobar, subota od 11h do 15h

mogućnost plaćanja u 9 rata


Kontakt za prijavu i više informacija

Sonja Plavsic

063 341 767




Нема коментара:

Постави коментар